Oeje pro potravinářství
Oleje pro potravinářské stroje hrají nezastupitelnou roli v mazání a ochraně strojů a zařízení používaných v potravinářském průmyslu. Volba správného oleje je klíčová pro zajištění hygienického, bezpečného a spolehlivého provozu a pro zachování kvality potravin.
Hlavní vlastnosti olejů pro potravinářské stroje:
Hygienická nezávadnost: Musí být vyrobeny z materiálů schválených pro styk s potravinami a nesmějí obsahovat žádné toxické látky ani kontaminanty, které by mohly kontaminovat potraviny.
Odolnost proti oxidaci: Odolávají oxidaci vlivem kyslíku a tepla, čímž zabraňují tvorbě usazenin a kyselin, které by mohly poškodit stroj nebo kontaminovat potraviny.
Dobré mazací vlastnosti: Snižují tření a chrání ložiska, ozubená kola a další komponenty stroje před opotřebením.
Eni-Agip
Eni Tilia 46 - 20L
NSF H1, Eni Tilia jsou “potravinářské“ vysoce výkonné hydraulické a víceúčelové kapaliny vyvinuté, a…
Skladem
Stránka: